Waasland-Beveren heeft volste vertrouwen in de zaak: "Degradatie? Hoegenaamd geen schrik"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 14 reacties
Waasland-Beveren heeft volste vertrouwen in de zaak: "Degradatie? Hoegenaamd geen schrik"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren kwam in 'Operatie Propere Handen' ook plots in het oog van de storm terecht. Nochtans maken ze zich bij de Wase Leeuwen weinig zorgen voorlopig.

Waasland-Beveren moet het voorlopig zonder voorzitter Dirk Huyck en CFO Olivier Swolfs zien te rooien. Beiden zijn nog steeds aangehouden door het Federaal Parket op verdenking van private omkoping.

Persverantwoordelijke Martijn De Jonge is formeel: "Verschillende mensen kunnen als back-up fungeren", klinkt het bij Het Laatste Nieuws. "De ondervoorzitter Jozef Van Remoortel neemt op korte termijn de honneurs waar van de voorzitter, tot Dirk terugkomt."

Natuurlijk zal Dirk terugkomen

"En hij zal terugkomen. Waarom niet? Zolang er niks bewezen is tegen hem, zien we geen redenen om aan hem te twijfelen. We zien geen reden. Iedereen staat achter hem, voor de volle 100%. En achter Olivier."

Een degradatie is dan ook totaal nog geen zorg voor de club: "We hebben daar geen schrik voor. Geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt dat er hen iets te verwijten valt. En bovendien zou de aansprakelijkheid van de club nog moeten bewezen worden, dat is hier niet het geval denk ik. We zijn ervan overtuigd dat onze mensen niks te verwijten valt."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties