Cercle Brugge reageert fel op de beschuldigingen dat de volgende bom al klaarligt

Redactie
| 163 reacties
Cercle Brugge reageert fel op de beschuldigingen dat de volgende bom al klaarligt

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Als het parket dieper graaft bij Cercle Brugge, Eupen en Moeskroen, ligt de volgende bom klaar", verkondigde sporteconoom Trudo Dejonghe zaterdag in De Morgen. Een uitspraak waar men bij de Vereniging niet mee gediend is.

"We vragen ons af welk recht deze professor van de KU Leuven zich toe-eigent om dergelijke ongegronde insinuaties te doen en op welk onderzoek hij zich baseert om zijn stelling te staven", laat Cercle via de officiële kanalen weten.

"Dergelijke gratuïteit kunnen we niet accepteren van een KU Leuven professor, die verondersteld wordt de deontologische code te respecteren, die luidt: “Our objective is clear: the research at KU Leuven should meet the highest standards and correct scientific behaviour is the norm at KU Leuven."

Degradatiematch onderzoeken

Groen-zwart benadrukt dat het zowel voor als na de kapitaalsverhoging door AS Monaco op een correcte en transparante manier werkt. Cercle wil graag de afloop van de slotspeeldag tegen KV Mechelen op 15 maart 2015, die de degradatie inluidde, onderzocht zien worden door de bevoegde instanties.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties