Lokeren-coach Peter Maes spreekt voor het eerst na zijn vrijlating

Redactie
| 2 reacties
Lokeren-coach Peter Maes spreekt voor het eerst na zijn vrijlating

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes leidde donderdag opnieuw de training bij Sporting Lokeren. De nacht van maandag op dinsdag moest de Lokeren-coach in de cel doorbrengen nadat hij werd opgepakt in de zaak 'Propere Handen'.

Maes werd vrijgelaten, maar wel in verdenking gesteld van witwaspraktijken en lidmaatschap van een criminele organisatie.

Een van de voorwaarden van de vrijlating is dat hij niet over het onderzoek mag praten. Over de sportieve situatie van de Waaslanders en over hoe hij zich voelt mag wel.

"Ik ga niet in detail treden over wat ik meegemaakt heb", laat Maes in Het Laatste Nieuws optekenen. "Gezien de omstandigheden voel ik me eigenlijk zelfs best goed. Ik heb wat geslapen vannacht, het was fris op training, we hebben veel kunnen doen. Ik ben blij dat ik weer training kon geven."

Geen uitweg meer

Lokeren staat met een 5 op 33 op een gedeelde laatste plaats in de Jupiler Pro League. Zaterdag komt KV Oostende op bezoek. "In eender welk ­scenario weten we waar we aan toe zijn. Er is geen uitweg meer. Het gaat trouwens niet over mij ­alleen, het is voor iederéén vijf voor twaalf. We moeten niet meer nadenken, maar er allemaal samen vol voor gaan", besluit Maes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties