Berrier komt terug op breuk met Oostende en Coucke: "Ze dachten dat ik met Bayat bezig was"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Berrier komt terug op breuk met  Oostende en Coucke: "Ze dachten dat ik met Bayat bezig was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Franck Berrier was lange tijd onmisbaar bij Oostende en bouwde er een band op met Marc Coucke, maar het verhaal eindigde met een serieuze valse noot. Daar komt de Franse middenvelder nu op terug.

Een gemiste transfer lag aan de basis. "Ik kon naar Thailand en mijn manager had gezegd dat Coucke gratis zou laten vertrekken als dank voor bewezen diensten. Maar toen ik met Coucke ging praten, mocht ik plots niet weg, hij wou toch nog geld voor me", aldus Berrier in La Dernière Heure.

"Ik heb geantwoord dat ik dan niet meer voor de club zou spelen gezien hij zijn woord niet hield. Ze hebben me daarna naar de B-kern verwezen. Nochtans had ik alles gedaan voor het team en speelde ik vaak geblesseerd om het team te helpen." Coucke vreesde dat hij met Bayat zaken deed.

Coucke beschouwde me als zijn zoon

"Dat dachten ook mijn manager en Luc Devroe. Ik heb met Bayat zelfs geen enkel telefoongesprek gevoerd. Ze dachten dat ik het spel wou spelen zoals Proto, maar ik heb die acties enkel ondernomen omdat hij z'n woord niet gehouden had." Rancuneus is hij niet. "Neen, ik denk dat Coucke vooral schrok door mijn antwoord. Hij zag me een beetje als een zoon, gezien ik de eerste speler was die hij aantrok bij Oostende."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties