'Manchester City wil 18-jarig goudhaantje van Marseille'

Redactie
'Manchester City wil 18-jarig goudhaantje van Marseille'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Bailly - Muniain - Mitrović - Kamara

'Manchester City wil 18-jarig goudhaantje van Marseille'

Manchester City toont interesse voor Boubacar Kamara, maar de 18-jarige rechtsachter van Marseille zou daar vooralsnog geen oren naar hebben volgens Canal Plus

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/10

Wie wordt de nieuwe coach van Real Madrid? 'KBVB gaat niet moeilijk doen' en "Als Hazard er naar zou vragen ..."

Real Madrid ontsloeg zijn coach Lopetegui en koos met Santiago Solari voor een tussenpaus. Conte komt uiteindelijk niet, in de Spaanse media klinkt de naam van Roberto Martinez steeds luider. (Lees meer)


'Juventus aast op Mitrovic'

Juventus zou volgens de Italiaanse media azen op Matej Mitrovic van Club Brugge in het kader van verjonging bij de Oude Dame.


Liverpool wil Iker Muniain

Liverpool zou volgens Marca een bod hebben binnengebracht voor Iker Muniain, die bij Athletic de Bilbao einde contract is komende zomer.


Logan Bailly (32) staat bijna terug in doel en dat heeft alles te maken met Mircea Rednic
Foto: © photonews

Logan Bailly (32) staat dicht bij Dinamo Boekarest van Mircea Rednic

Logan Bailly moest via de B-kern en de achterdeur vertrekken bij Moeskroen, maar een oude bekende van Le Canonnier wil hem nu een nieuwe kans geven. Mircea Rednic is namelijk van plan om de 32-jarige doelman aan te werven. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties