Essevee tussen hoop en wanhoop tegen Standard: "Kwaliteiten om iedereen te kloppen", maar "Als het tegen Moeskroen al niet lukt"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 2 reacties

Francky Dury, Theo Bongonda en Davy De fauw blikken vooruit op Zulte Waregem - Standard

Essevee tussen hoop en wanhoop tegen Standard: "Kwaliteiten om iedereen te kloppen", maar "Als het tegen Moeskroen al niet lukt"
Foto: © photonews

Zulte Waregem pakte tegen Moeskroen zijn eerste puntje na acht nederlagen. "Maar dat is maar een kleine troost", vonden spelers en coach bij Essevee. Dan maar de punten pakken tegen Standard?

"Natuurlijk overheerst de ontgoocheling na het gelijkspel tegen Moeskroen, vooral omdat we een dubbele voorsprong weggaven", aldus kapitein Davy De fauw. "We moeten nu snel de rug rechten, want donderdag is er alweer een nieuwe wedstrijd tegen Standard."

Theo Bongonda beseft dat het moelijk zal worden tegen de Rouches: "Als je het moeilijk krijgt tegen Moeskroen, wat moet dat dan geven tegen Standard?", vroeg hij zich openlijk af. "Het gaat gewoon niet goed met ons momenteel, we missen iets."

Positivisme

"We kunnen alleen maar blijven alles geven en hopen dat het snel eens in onze richting draait. Of het een gebrek is aan vertrouwen? Ik weet het momenteel echt niet, ik weet niet wat we nog moeten vertellen. Hopelijk lukt het tegen Standard wél. We hebben nochtans de kwaliteiten om alle clubs te verslaan."

"Ik blijf mijn ploeg verdedigen. Als ik dat niet zou doen, maak ik een fout als coach", pikte Francky Dury in. "Ik ben verantwoordelijk voor mijn team. We moeten in het goede blijven geloven en hard blijven werken. Wie weet draait het dubbeltje dan eens in onze richting ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties