? Deze beelden tonen aan wat Clement zo tevreden stemt
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 3 reacties

Genk-spelers waren bijzonder teleurgesteld na gelijkspel tegen Club Brugge

? Deze beelden tonen aan wat Clement zo tevreden stemt
Foto: © photonews

KRC Genk slaagde er zaterdag niet in de clash tegen Club Brugge winnend af te sluiten. Geen drama want de Limburgers blijven alleen leider en ongeslagen, maar toch niets dan teleurgestelde gezichten in de Luminus Arena.

"Ik ben vooral blij met hetgeen ik na de wedstrijd in de kleedkamer heb gezien", verraste Clement tijdens zijn perspraatje. "Ik heb allemaal jongens gezien die heel teleurgesteld waren. Dat is een goed signaal."

We kunnen de woorden van de coach enkel kracht bijzetten. Hoewel de 1-1 een terecht en goed resultaat is, waren de spelers die we na de wedstrijd spraken allemaal ontgoocheld.

Je wil de supporters de overwinning schenken

Jere Uronen

"Ik ben teleurgesteld dat we de 3 punten niet hebben. Onze supporters waren fantastisch en dat geeft ons nog extra energie. Je wil hen de overwinning schenken zodat ze kunnen vieren", zo verwoordde Jere Uronen zijn ontgoocheling.

Het mag duidelijk zijn dat deze Genkse groep echt alles wil winnen en elk puntenverlies zorgt voor teleurstelling. Zelfs een gelijkspel tegen de huidige landskampioen. De beelden na het laatste fluitsignaal tonen dan ook heel duidelijk welk gevoel overheerste.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties