Na onderhandelingen met Peeters en Vanderhaeghe werd uiteindelijk Adnan Custovic de nieuwe T1 van W-Beveren: "Ach, dat maakt niet uit"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 10 reacties
Na onderhandelingen met Peeters en Vanderhaeghe werd uiteindelijk Adnan Custovic de nieuwe T1 van W-Beveren: "Ach, dat maakt niet uit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren stelde zaterdagmiddag Adnan Custovic voor als nieuwe T1. De 40-jarige Bosniër tekende op de Freethiel een contract tot het einde van het seizoen, mét optie.

Nadat andere kandidaten Bob Peeters (bijgetekend bij Westerlo) en Yves Vanderhaeghe (verhuisd naar KV Kortrijk) afhaakten, koos W-Beveren voor Custovic. "Ach, dat maakt niet uit", reageert de nieuwbakken T1 bij Het Nieuwsblad. "Er zijn maar zestien plaatsjes in eerste klasse. Ik ben blij dat ik erbij ben. Ik ben 2.000 procent gemotiveerd. Ik zal hier alles geven."

Na zijn ontslag bij KV Oostende kende Custovic zes moeilijke maanden. De uitdaging bij de Leeuwen kwam als geroepen. "De tijd was rijp. Ik ben blij terug trainer te zijn in eerste klasse. Ik bedank Waasland-Beveren voor deze tweede kans. Onze missie is het behoud zo snel mogelijk veiligstellen."

11 op 45

W-Beveren pakte tot dusver 11 op 45. "De situatie is bekend, maar we staan niet op de laatste plaats. Met Zulte Waregem, Lokeren en Moeskroen staan er drie ploegen rond ons, en er zijn nog anderen die aandachtig moeten zijn", vindt Custovic. "Mijn ambitie is om elke match te proberen winnen. Ook al hebben we een van de kleinste budgetten van eerste klasse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties