'Mourinho aast op oude bekende'

Redactie
'Mourinho aast op oude bekende'

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vermaelen - Hazard - Koulibaly - Depay - Wesley - Kalinic - Pulisic - Dembele

'Mourinho aast op oude bekende'

José Mourinho zou er Memphis Depay maar wat graag opnieuw bij hebben voor Manchester United. Dat weet alvast Tuttomercatoweb.

Transfernieuws en Transfergeruchten 19/11

Lichtpuntje bij de Rode Duivels? 'Spaanse, Duitse en Italiaanse interesse van topclubs'

Thorgan Hazard speelde een dijk van een wedstrijd voor de Rode Duivels in en tegen Zwitserland, nadat hij het ook tegen IJsland al behoorlijk deed. (Lees meer)


Marktwaarde van 300.000 naar 9 miljoen euro: 'Spits Club Brugge in belangstelling van diverse topclubs'
Foto: © photonews

'Wesley Moraes van Club Brugge in de belangstelling van onder meer Lazio en Chinese clubs'

Club Brugge lijkt op weg naar Europese overwintering door de zege in en tegen AS Monaco. Meer dan waarschijnlijk volgt komende zomer een exodus wat betreft enkele spelers waarop het flink zal kunnen cashen. (Lees meer)


'Twee rivalen uit Premier League azen op Dembele van Barcelona'

De strijd om Ousmane Dembele wordt steeds heftiger. Nadat Liverpool al aangaf tot bijna 100 miljoen euro voor hem te willen geven, springt nu ook Arsenal in de dans volgens Talksport.


Thomas Vermaelen moet weg bij Barcelona en wil terug naar de Premier League

FC Barcelona heeft onlangs besloten om het contract van Thomas Vermaelen niet te verlengen en dus is de 33-jarige Belg in juni transfervrij. Waar kan hij nog aan de slag? (Lees meer)


'Tweede topclub roert zich voor Neymar, verrassende wending op komst?'

Neymar werd de voorbije weken en maanden meermaals gelinkt aan een spraakmakende van PSG naar Real Madrid, maar nu lijkt plots een andere piste mogelijk. (Lees meer)


'Pulisic stapje dichter bij Premier League'

De transfer van Christian Pulisic van Borussia Dortmund naar Chelsea zou in januari al rond kunnen komen. Dat weet alvast The Sun.


"Enige die ons rechthoudt, geweldige keeper": Lovre Kalinic maakt indruk, Engelse topclubs willen hem massaal wegkapen
Foto: © photonews

"Enige die ons rechthoudt, geweldige keeper": Lovre Kalinic maakt indruk, Engelse topclubs willen hem massaal wegkapen

Kroatië verloor dan wel op Wembley met 2-1, tijdens de wedstrijd viel één speler alvast enorm op met een geweldige prestatie. En dat zou wel eens op kunnen leveren. (Lees meer)


'Liverpool wil shoppen bij Napoli'

Liverpool zou er graag Kalidou Koulibaly bij willen hebben, maar volgens de Italiaanse pers gaat een bod van 70 miljoen euro niet volstaan daarvoor. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties