Gent wil contract ancien openbreken, opvallende onthulling rond Neto
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties

Nana Asare mag zich aan contractverlenging verwachten, Neto wordt nog steeds gehuurd

Gent wil contract ancien openbreken, opvallende onthulling rond Neto
Foto: © photonews

Bij AA Gent lopen de contracten van twee meubelstukken eind dit seizoen af. Nana Asare mag op een nieuw contract rekenen, maar voor Neto zijn de zaken iets ingewikkelder.

Asare groeit de laatste weken opnieuw naar zijn constante, degelijke vorm toe na een moeilijk seizoensbegin en mag volgens Het Nieuwsblad rekenen op een contractverlenging. Bij Renato Neto is het wat moeilijker. Volgens de krant wordt de middenvelder immers nog steeds gehuurd van Monte Azul.

Nochtans keek iedereen vreemd op toen in 2016 aan het licht kwam dat de middenvelder al die tijd al op huurbasis (van een echte spookclub dan nog) in actie was voor AA Gent. Toen zijn nieuwe contract destijds getekend werd, ging het opnieuw om een huurovereenkomst.

Lastige blessure

Neto is overigens nog steeds op de weg terug na die zware knieoperatie van 2017. Hij moet eerst écht helemaal terug zijn eer hij kans maakt op een nieuw contract. We wensen het hem alleszins toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21567 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties