Bronn lijkt vertrokken voor lange periode in de basis: "Defensief de beste match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Bronn lijkt vertrokken voor lange periode in de basis: "Defensief de beste match"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een van de eerste zaken die onder nieuwe coach Thorup gebeurden, was de korte verbanning van Dylan Bronn naar de B-kern. De speler heeft dat incident achter zich gelaten en ook Thorup is tevreden over de 'nieuwe' Bronn.

"Bronn heeft het begrepen. We hebben enkele goeie gesprekken gehad en het belangrijkste was de reactie die hij toonde, niet alleen aan mij, maar vooral ook aan het team. Hij wachtte op zijn kans en speelde een goeie match tegen Antwerp. Ik kijk ook alleen maar naar voren", aldus Thorup op zijn persconferentie.

Hij wil verder met de centrale verdediger. "Ik hoop dat hij me de prestatie kan geven die hij tegen Antwerp gaf en misschien beter. Het was defensief de beste wedstrijd die we al speelden, ook al was het de eerste keer dat hij met Sigurd Rosted samenspeelde centraal."

Goeie communicatie

We zien Bronn dan ook niet snel weer uit de basis verdwijnen. "Wanneer ik keek naar de verdediging en ook Esiti tegen Antwerp, viel het op dat ze goed communiceerden en als één blok speelden. Ze bleven goed compact als een team. Bronn hielp ons door collectief te spelen en te denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties