Dit is ons Team van de Week!
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Heel wat Antwerp-spelers in ons Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Ook op deze achttiende speeldag kregen we heel wat verrassingen. Vooral Antwerp maakte indruk -al is dat geen verrassing op zich- en levert de meeste spelers voor het Team van de Week!

Doel

Tussen de palen werd het een nek-aan-nek-race tussen Guillermo Ochoa en Nicolas Penneteau, maar het was toch de ervaren Fransman die het haalde met een sterke prestatie op Anderlecht.

Verdediging

Achterin konden we niet om Sigurd Rosted heen. De Noorse verdediger scoorde al zijn derde doelpunt in evenveel wedstrijden en hield ook achterin de deur dicht met een redding op de lijn, gratulerer! Dewaest was tegen KV Kortrijk alweer sterk achterin en ook de terugkerende Batubinsika toonde zijn klasse.

Middenveld

Antwerp presteerde outstanding en ook Refaelov verdient meer dan een pluim. Hij presteert al het hele seizoen op een enorm hoog niveau. Daichi Kamada blijft dé revelatie van dit seizoen en toonde dat ook nu weer. Canesin beleefde een prachtavond met de winning goal in zijn 200ste match voor Oostende.

Lokonga was misschien wel de sterkste middenvelder van dit weekend. De jongeling van Anderlecht imponeerde tegen Charleroi. Julien De Sart tekende voor een knappe prestatie en stuurde zijn team naar een punt tegen Genk.

Aanval

Voorin stond Obbi Oulare terug op uit de vergetelheid. Hij toonde zijn klasse bij Standard en lijkt tenminste voor even helemaal terug. Mbokani trok de lijn van de laatste weken door bij Antwerp en was een gesel voor de defensie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties