Philippe Clement zal weer enkele namen aan de kant laten tegen Oostende en ook deze zuiderling is weer fit
Mathias Vranckx
| 4 reacties

Racing Genk-coach Clement laat Berge, Paintsil en Gano rusten tegen de Kustboys en Lucumi zit weer bij de selectie

Philippe Clement zal weer enkele namen aan de kant laten tegen Oostende en ook deze zuiderling is weer fit
Foto: © photonews

Racing Genk heeft een brede kern. En maar goed ook, want de wedstrijden volgen elkaar in recordtempo op. De Limburgers spelen maar liefst nog vier wedstrijden voor we 2019 aanvatten. Te beginnen met de thuismatch tegen KV Oostende zondag. Clement heeft weer het een en ander in petto.

Zo zou een van de mannen van de match donderdag tegen Sarpsborg, Sander Berge, rust krijgen. Bryan Heynen is de logische vervanger volgens Het Nieuwsblad. Dat Seck en Paintsil uit het team verdwijnen, dat valt al iets logischer te noemen. Ndongala en Malinovskyi nemen hun vertrouwde plaats weer in.

Maar het beste nieuws komt misschien nog uit de ziekenboeg. Jhon Lucumi maakt namelijk deel uit van de selectie van trainer Philippe Clement. De Colombiaan blesseerde zich op 28 oktober op het veld van Standard, maar is nu terug honderd procent fit om tenminste een plekje op de bank te veroveren. 

Al zal het voor Lucumi verre van makkelijk zijn om weer een basisplek af te dwingen. Dewaest en Aidoo zijn namelijk een erg complementair duo centraal achterin. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties