Topkandidaat Piet den Boer spreekt over voorzitterschap van KV Mechelen - maar heeft ook mooi alternatief
Redactie
| 0 reacties

Topkandidaat Piet den Boer spreekt over voorzitterschap van KV Mechelen

Topkandidaat Piet den Boer spreekt over voorzitterschap van KV Mechelen - maar heeft ook mooi alternatief
Foto: © photonews

KV Mechelen blijft door de operatie 'Propere Handen' gehuld in onzekerheid en heeft nog altijd geen nieuwe voorzitter na het vertrek van Johan Timmermans. De topkandidaat is clubicoon Piet den Boer, maar of die dat ook zelf ziet zitten?

"Haha, daar gaan we", lacht den Boer wanneer Het Nieuwsblad hem de vraag stelt. "Dat wordt gefluisterd, ja. Luister, ik heb een goed contact met alle bestuurders en met hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx. En nadat Johan Timmermans een stap opzij heeft gezet is er inderdaad al eens half lachend gepolst of het voorzitterschap mij zou interesseren. Maar vooreerst werk ik nog steeds voor 50 procent als private banker bij ABN Amro. En ik wil ook niet solliciteren."

Innovation board

"Ik heb wel een bepaald idee hoe ik met een goede ploeg mensen een voetbalclub zou kunnen helpen - of dat nu KV Mechelen of pakweg Grobbendonk is", gaat hij verder. "Ik vind gewoon dat er in het Belgische voetbal een tekort is aan ervaren voetbalmensen bij de clubs."

"Mechelen toonde bijvoorbeeld heel lang te weinig appreciatie voor zijn oud-spelers", vindt hij. Daarom zou den Boer zijn collega's van vroeger op een andere manier verzamelen. "Het gaat mij niet om het voorzitterschap, maar in een soort innovation board stappen, zou ik wel leuk vinden, ja."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties