"Zo snel mogelijk vergeten": STVV én Kortrijk willen iets rechtzetten na nederlagen in de Beker van België

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 1 reacties
"Zo snel mogelijk vergeten": STVV én Kortrijk willen iets rechtzetten na nederlagen in de Beker van België

Voor STVV en Kortrijk schiet er na de uitschakeling in de kwartfinales van de Beker van België enkel nog de competitie over om zich aan op te trekken. Benieuwd wat dat gaat geven op het kunstgras van Stayen.

STVV staat momenteel vijfde in de stand, maar heeft amper een puntje meer dan nummer 7 Standard en is dus nog lang niet zeker van een stekje in play-off 1. De punten thuishouden tegen KV Kortrijk staat dan ook zeker op het verlanglijstje voor Kerstmis.

De Kanaries werden in eigen huis uitgeschakeld tegen AA Gent voor de Beker van België en mikken dus eens te meer op de top-6 in de competitie.

Rechtzetten

Kortrijk van zijn kant verloor zwaar op bezoek bij KV Mechelen en heeft iets recht te zetten. "We willen die bekernederlaag zo snel mogelijk achter ons laten en zaterdag uitpakken met een goede prestatie", gaf Yves Vanderhaeghe aan na de 3-0 nederlaag.

"We verdienden niet om door te gaan in de Beker van België, dus moeten we nu alles op de competitie zetten." Dat moet Vanderhaeghe wel doen zonder Medjon Hoxha, Elohim Rolland en Brendan Hines-Ike (allen geblesseerd), verder is iedereen fitgeraakt in de selectie van de Kerels.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties