"Kan tijdje doorgaan met dingen die niet meer lukten" vs "Hopelijk is hij nu vertrokken": Coaches en Chevalier blikken terug op spectaculaire comeback

"Kan tijdje doorgaan met dingen die niet meer lukten" vs "Hopelijk is hij nu vertrokken": Coaches en Chevalier blikken terug op spectaculaire comeback
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een dik uur lang was er geen vuiltje aan de lucht voor Zulte Waregem. 0-2 op voorsprong, alles onder controle, ... En toen viel Teddy Chevalier in en kregen we een spectaculair halfuurtje.

"Ze kwamen met powerplay, met een sterk ingevallen Chevalier. Lepoint drukte door, Mboyo, Avenatti, ... We lieten de voorzetten komen, we stonden doelpunten toe, we verloren duels, de eerste bal was niet voor ons, de tweede bal was niet voor ons, ..."

"Ik kan nog een tijdje doorgaan met dingen die plots niet meer lukten. Het werd paniekerig", zag Francky Dury. "Hoe het komt dat we bij 0-2 toch zoveel twijfel in de ploeg zien sluipen? Het is niet de eerste keer dat dit voorvalt, ik snap het echt niet."

Niet getekend voor zo'n scenario

Yves Vanderhaeghe was dan weer tevreden: "Voor zo'n scenario zou ik niet tekenen, want in de eerste helft hadden we weinig kansen en na een halfuur viel ook onze snedigheid weg. Maar we hebben het rechtgezet, ik moet mijn team feliciteren voor de inzet en de overtuiging. Chevalier? Hopelijk is hij nu vertrokken, hij heeft zich bewezen."

Teddy Chevalier? Die leeft van derby's tegen Zulte Waregem, zijn ex-ploeg. "Ja, dit zijn mijn soort matchen. Momenteel scoor ik enkel nog tegen Zulte Waregem, maar het deed deugd om die 4-2 nog te kunnen maken. Mijn invalbeurt? Ik heb het soms moeilijk dat ik op de bank zit, maar als ik de kans krijg moet ik me bewijzen. Dat ik dan voor de ommekeer mee kan zorgen doet heel veel plezier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties