Mbark Boussoufa s'est trouvé un nouveau challenge au FC Al Shabab

Redactie
Mbark Boussoufa s'est trouvé un nouveau challenge au FC Al Shabab
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dembélé - Boussoufa - Boussoufa - Carrasco - Legear - Legear - Sturridge - Santini

Mbark Boussoufa s'est trouvé un nouveau challenge au FC Al Shabab

En son temps, Mbark Boussoufa a fait les beaux jours de La Gantoise et du Sporting Anderlecht. Depuis 2016, il évoluait à Al-Jazira aux Emirats Arabes Unis. Mais ce club ne lui a pas offert de nouveau contrat et le Marocain était sans club depuis le mois de mai dernier. (Lees meer)

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/01

Firmin Mubele wordt gelinkt aan Club Brugge, PSV, Anderlecht en Standard

Een spits wordt door steeds meer (Belgische) clubs het hof gemaakt, al zou er ook enorm veel concurrentie zijn uit het buitenland. (Lees meer)


OFFICIEEL: Genk lepelt eerste versterking binnen, tweede op komst

Casper De Norre en Neto Borges leggen donderdag hun medische testen af bij Genk, Borges al vastgelegd

Het welkomstcomité van Racing Genk zal vandaag op post zijn. Zowel Casper De Norre als Neto Borges arriveren donderdag in de Luminus Arena om hun medische testen af te leggen en de laatste details van hun toptransfer af te ronden. (Lees meer)


Navas naar Arsenal? Dit heeft Emery erover te zeggen

Keylor Navas naar Arsenal? Coach Emery heeft bij BBC weten te ontkennen dat ze een poging gaan wagen voor de doelman. 


Nog een vertrekker? 'Cardiff City wil liefst vijf miljoen euro neertellen voor Ivan Santini van Anderlecht'

Bij RSC Anderlecht mogen heel wat spelers in de wintermercato beschikken. Toch staan er ook andere spelers in de etalage, die bij voorkeur niet mogen vertrekken. (Lees meer)


Kardes verlaat Beerschot Wilrijk voor Turkse tweedeklasser

Gökhan Kardes trekt de deuren van het Kiel achter zich toe. De 21-jarige verdediger trekt naar Afyonspor uit de Turkse tweede klasse. Hij speelde dit seizoen maar één keer voor KCFO Beerchot Wilrijk.


UPDATE: Basispion van Beerschot Wilrijk vertrekt deze zomer gratis naar de Ghelamco Arena: "Gent had er een serieuze transfersom voor over"
Foto: © photonews

Jan Van den Bergh vertrekt aan het einde van het seizoen gratis van Beerschot Wilrijk naar AA Gent

Beerschot Wilrijk ziet het contract van verdediger Jan Van den Bergh deze zomer aflopen en er is weinig dat een transfer nog kan tegenhouden. Nu nog een kleine som vangen lijkt de enige uitweg voor de club, maar ook die kans lijkt klein. (Lees meer)


Officieel: Boussoufa heeft nieuwe club!

Mbark Boussoufa heeft met Al Shabab eindelijk een nieuwe club. De ervaren spelmaker heeft zo een nieuwe uitdaging gevonden.


Legear heeft nieuwe bestemming te strikken

De transfer van Legaer is inmiddels helemaal rond en officieel. De verdediger verlaat zo definitief STVV en de Belgische competitie.


'Bayern gaat steeds harder voor toptalent Chelsea'

Bayern München zou volgens Sky Sports al een derde, verbeterd bod hebben gedaan voor Callum Hudson-Odoi. Dat bod zou meer dan 30 miljoen euro bedragen.


Carrasco weldra herenigd met één van zijn ex-trainers?

Leonardo Jardim kreeg in oktober de bons bij Monaco en werd er vervangen door Thierry Henry. Sindsdien zat de Portugees zonder club, maar het Chinese Dalian Yifang zou hem willen aantrekken. Gaat de deal door, dan heeft hij daar met Yannick Carrasco één van zijn oud-spelers in de kern. Dat was ook al het geval in het seizoen 14-15 bij Monaco.


Hoe zit het nu met Hirving Lozano en al die geruchten?

De interesse in Hirving Lozano van PSV is enorm volgens diverse media. Chelsea, Napoli en andere teams zouden op hem azen. VI laat echter weten dat de Lampenclub nog geen enkel bod binnenkreeg voor Chuckie en niet van plan is hem te laten gaan.


Monsterbod op komst? 'Italiaanse topclub maakt van Genkspeler absolute prioriteit'
Foto: © photonews

Monsterbod op komst? 'Italiaanse topclub maakt van Genkspeler absolute prioriteit'

Het gaat KRC Genk voor de wind. Leider in de competitie én nog actief in de Europa League. Vele spelers kwamen in de belangstelling van grote clubs. Of dat ook zal leiden tot transfers? (Lees meer)


'Liverpool wil aanvaller langer aan zich binden'

Liverpool zou Daniel Sturridge een nieuw contract willen aanbieden. Dat weet alvast Daily Mail. De 29-jarige aanvaller is einde contract bij The Reds.


Beijing Sinobo Guoan biedt Tottenham-middenvelder Mousa Dembélé een jaarloon van 9M euro aan

Mousa Dembélé is bijna einde contract bij Tottenham Hotspur en het lijkt dat de interesse voor de Rode Duivel vooral uit China komt. Beijing Sinobo Guoan zou hem nog in januari willen binnenhalen en daarvoor schakelt het de grove middelen in. (Lees meer)


Zet Lozano dezelfde stap als Dries Mertens?

Napoli toont interesse voor Hirving Lozano van PSV. De club waar ook Dries Mertens actief is zou zo'n 35 miljoen euro over hebben voor de Mexicaanse winger. Als de transfer er komt dan zet Lozano dezelfde carrièrestap als Mertens: van PSV naar Napoli.


Genk wil Standard toch niet aftroeven voor Ianis Hagi

Racing Genk ontvangt donderdag Casper De Norre en Neto Borges om hun transfers af te ronden en verder denkt de competitieleider niet meteen aan onmiddelijke versterking. Met andere woorden is ook Ianis Hagi niet op komst. (Lees meer)


Andreas Pereira (Man United) in beeld bij Santos

Halve Belg Andreas Pereira is op een zijspoor beland bij Manchester United en kan mogelijk voor een nieuwe uitleenbeurt kiezen. Braziliaanse topclub Santos nam naar verluidt al contact op met zijn entourage, weet UOL.


OFFICIEEL: Boca Juniors zetten nieuwe jaar in met nieuwe coach

Gustavo Alfaro is officieel voorgesteld als de nieuwe coach van Boca Juniors. De 56-jarige Argentijn is de opvolger van Guillermo Barros Schelotto, die naar het Amerikaanse LA Galaxy is vertrokken.


Dedryck Boyata (Celtic) hakt in januari knoop door over zijn toekomst

Waar speelt Dedryck Boyata binnenkort? Volgens zijn makelaar Jacques Lichtenstein heeft de Belgische verdediger de clubs voor het uitkiezen. (Lees meer)


Zulte Waregem gaat in- en uitgaand nog drukke dagen tegemoet tijdens de wintermercato

Het is dezer dagen enorm druk bij Zulte Waregem. Essevee wil enkele gerichte versterkingen doen om het behoud te verzekeren en neemt die liefst van al mee op winterstage in Marbella, maar simpel zal het niet worden. Geen tijd voor verlof in januari. (Lees meer)


Done deal: Legear neemt afscheid van STVV en landde al op zijn nieuwe bestemming, vandaag de handtekeningen
Foto: © photonews

Jonathan Legear vertrekt bij STVV voor Turks avontuur bij Adana Demirspor

Jonathan Legear (31) heeft het alweer gezien in de Jupiler Pro League. Na passages bij Standard, Anderlecht, KV Mechelen en ten slotte Sint-Truiden pakt de voormalige Rode Duivel zijn biezen voor een nieuw buitenlands avontuur. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties