Roef weet nog niet waar zijn toekomst ligt: "Met de club is er nog geen overeenkomst"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties

Davy Roef van Waasland-Beveren wil de opties voor volgend jaar open houden

Roef weet nog niet waar zijn toekomst ligt: "Met de club is er nog geen overeenkomst"
Foto: © photonews

Waar zien we Davy Roef volgend jaar spelen? Waasland-Beveren kan de aankoopoptie lichten, hij kan terug naar Anderlecht of paars-wit verkoopt hem aan iemand anders. Maar wat denkt hij zelf?

Davy Roef wordt nog tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Waasland-Beveren en ligt nog tot 2020 onder contract bij RSC Anderlecht. De club uit het Waasland heeft een aankoopoptie, maar die is niet bindend voor de speler.

Als het aan Waasland-Beveren ligt dan gaan ze akkoord met de aankoopoptie en betalen ze 750.000 euro aan paars-wit. Dat kan nog tot en met 31 januari, anders moet hij terug naar Anderlecht aan het einde van de huurperiode.

Terug naar Brussel

“Het is niet zo dat ik meteen vastlig bij Waasland-Beveren voor volgend jaar als ze de aankoopoptie lichten”, legt Davy Roef uit bij Het Nieuwsblad. “In dat geval is er een akkoord tussen beide clubs, maar nog niet tussen mij en Waasland-Beveren."

Terug naar Brussel dan? Waarschijnlijk niet. Daar lopen al genoeg talentvolle doelmannen rond en daar is Roef zelf ook niet zo happig op. Hij is dan ook erg duidelijk wat dat betreft. “Terugkeren naar Anderlecht is enkel een theoretische mogelijkheid omdat ik er nog een jaar onder contract lig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties