Gent-voorzitter: "Wat Hein in oktober tegen me zei blijft tussen ons"
Redactie
| 0 reacties

Gent-voorzitter Ivan De Witte en trainer Hein Vanhaezebrouck hadden in oktober nog een goed gesprek

Gent-voorzitter: "Wat Hein in oktober tegen me zei blijft tussen ons"
Foto: © photonews

Gent-voorzitter Ivan De Witte is mee op stage in het Spaanse Oliva en rondde al twee grote transfers af. Enkele maanden geleden moest hij nog een belangrijke knoop doorhakken in verband met een nieuwe coach.

KAA Gent beleefde hoogdagen onder het sportieve bewind van Hein Vanhaezebrouck. De landstitel zullen ze nooit vergeten aan de Ghelamco Arena. Ook Ivan De Witte, de voorzitter van de Oost-Vlaamse club, blijft enorm veel respect hebben voor de trainer die hen kampioen maakte.

Heimwee

"Het blijft uitzonderlijk straf wat hij bij ons heeft verwezenlijkt", zei De Witte bij Het Nieuwsblad. "Ik heb ooit eens gezegd: Hein zal nog eens met heimwee terugdenken aan Gent."

"Ik heb met hem, in oktober geloof ik, persoonlijk al over die uitspraak gesproken. Wat hij daarop zei, blijft tussen ons. Ik blijf hem erg waarderen en heb het voornemen om binnenkort eens met Hein te lunchen.”

Ondertussen heeft Gent met Jess Thorup al even een nieuwe trainer en daar is De Witte tot dusver behoorlijk tevreden over. “Het zit goed: zowel zijn voetbalvisie, trainingsmethodiek als menselijke aanpak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties