Chelsea heeft goede hoop op Higuain

Redactie
Chelsea heeft goede hoop op Higuain

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dembélé - Fellaini - Higuaín - Bailey - Pozuelo Melero - Ochoa - de Jong - Sissoko

Chelsea heeft goede hoop op Higuain

Chelsea heeft er volgens Sky goede hoop op dat het Gonzalo Higuaín zal kunnen lenen van AC Milan, met een aankoopoptie. In de Supercoppa zit hij alvast op de bank.

Transfernieuws en Transfergeruchten 16/01

Sascha Kotysch verlaat STVV na 9 jaar trouwe dienst en trekt naar Oud-Heverlee Leuven

De wegen van Sascha Kotysch en Sint-Truiden gaan na negen jaar uiteen. Bij de Limburgers kwam hij niet meer vaak aan spelen toe en hij hoopt nu in 1B meer speelminuten te verzamelen. (Lees meer)


Onder meer Real en Atlético Madrid geïnteresseerd in Bailey (ex-Genk)

Volgens Bild zijn er vele topclubs geïnteresseerd in Leon Bailey (ex-KRC Genk). Daarbij onder meer Real en Atletico Madrid, AS Roma en Chelsea. 


Officieel: Sissoko heeft nieuwe club

Mohamed Sissoko trekt naar Sochaux. Dat nieuws is nu ook officieel bekendgemaakt. Na een avontuur bij Kitchee zat hij al enkele maanden zonder team.


Verdediger Lokeren naar Turkije?

Demirspor - het team dat ook al Legear binnenhaalde - wil zich verder versterken. Het heeft nu ook Joher Rassoul (Lokeren) binnengehaald.


Ajax en Sevilla raken er dan toch uit voor Wöber

Ajax en Sevilla zijn er dan toch uitgeraakt voor Maximilian Wöber. De verdediger wordt eerst verhuurd aan de Spanjaarden, in juli wordt hij dan verkocht. 


OFFICIEEL: Anderlecht heeft eerste grote wintertransfer te pakken: "Gekend om assists, goals en zuivere traptechniek"
Foto: © photonews

Anderlecht heeft Peter Zulj weten te contracteren

Frank Arnesen en Michael Verschueren gaven het al aan: RSC Anderlecht zal zich deze winter versterken op de wintermercato en daarbij vooral in het buitenland gaan zoeken. De eerste lijkt alvast zijn handtekening te gaan zetten. (Lees meer)


Ajax heeft nieuwe parel beet

Het papierwerk zit erop, Lassina Traoré is op weg naar Ajax Amsterdam. Dat heeft de club laten weten in een persbericht.


Knowledge Musona (Anderlecht) wordt verhuurd aan Sporting Lokeren

Sporting Lokeren wil zich wapenen in de degradatiestrijd en daartoe heeft het nu ook een grote vis beet. (Lees meer)


Standard wil gaan shoppen in Serie A: 'Akkoord erg dichtbij voor Kevin Diks van Fiorentina'

Een rustige wintermercato, dat leek het devies voor Standard. Zolang er niemand vertrekt, hoeft er niemand bij te komen in het uitgebalanceerde team van Michel Preud'homme. Toch staat er een nieuwkomer te trappelen ... (Lees meer)


Jeppe Moe wordt nieuwe linksback van STVV

Casper De Norre laat door zijn vertrek naar Genk een grote leemte achter op de Truiense linkerflank, maar die wordt snel weer gevuld. De nieuwste Kanarie: Jeppe Moe. (Lees meer)


Manager van Memo Ochoa bevestigt grote interesse in Standard-doelman

Guillermo 'Memo' Ochoa heeft er een schitterend jaar opzitten en is vanavond zelfs bij de kanshebbers voor 'Doelman van het Jaar'. Blijft de grote naam ook in 2019 schitteren voor Standard? (Lees meer)


La Lazio prête un concurrent de Jordan Lukaku

Riza Durmisi wordt door Lazio uitgeleend aan Celta Vigo. De Spanjaarden hebben ook een aankoopoptie op de concurrent van Jordan Lukaku bedongen. 


'Kiko Casilla niet op training Real, transfer op komst'

Kiko Casilla van Real Madrid zou niet op training zijn opgedaagd op dinsdag, omdat hij op weg was naar Engeland om er medische testen te ondergaan bij Leeds United. Dat laten diverse Spaanse media uitschijnen. 


'Absoluut wonderkind verbreekt mondeling akkoord, verrassende wending op komst'

Frenkie De Jong dan toch niet van Ajax naar Barcelona, maar naar PSG?

Er is de laatste weken heel veel verschenen over de groeibriljanten van Ajax. Over eentje van hen is er nu een bijzondere wending. (Lees meer)


Alejandro Pozuelo blijft ondanks lucratief aanbod bij KRC Genk

Alejandro Pozuelo wacht niet tot de deadline van donderdag om zijn beslissing bekend te maken. KRC Genk kwam woensdagmiddag met het heuglijke nieuws: 'Pozuelo blijft!' (Lees meer)


Manchester United overweegt wintertransfer voor Marouane Fellaini

De intrede van Solskjaer is bij een perfecte 18 op 18 een gouden zaak gebleken voor Manchester United, behalve voor... Marouane Fellaini. De Rode Duivel kan deze winter nog beschikken. (Lees meer)


De entourage van Mousa Dembélé is aangekomen in China

De transfer van Mousa Dembélé zit in de finale fase. De transfer naar Yuangzhou R&F zou in de komende dagen afgehandeld moeten worden. Zijn zaakwaarnemers zijn nu ook in China aangekomen. (Lees meer)


Moeskroen leent een van zijn talentjes uit

Noam Debaisieux wordt door Moeskroen naar alle waarschijnlijkheid uitgeleend aan Ronse in de tweede Amateurklasse.


Anderlecht zit aan tafel met een Oostenrijker die terug creativiteit op het middenveld moet brengen

Anderlecht wil Peter Zulj, de Oostenrijkse spelmaker van Sturm Graz, er graag bij hebben

Nog een nobele onbekende in België, maar Anderlecht zou binnenkort graag uitpakken met de komst van Peter Zulj, een Oostenrijkse spelmaker. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties