Reactie Twee tevreden coaches na KVO-Club Brugge: "Teken van vooruitgang" & "Offensief het beste van de laatste maanden"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Oostende
| 10 reacties
Twee tevreden coaches na KVO-Club Brugge: "Teken van vooruitgang" & "Offensief het beste van de laatste maanden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De neutrale toeschouwer zal genoten hebben. KV Oostende en Club Brugge legden zondagnamiddag intens en aanvallend voetbal op de mat aan de kust, waarover de coaches aan beide kanten tevreden mochten zijn.

"Meer kon ik niet vragen van mijn spelers", zei Gert Verheyen. "Het komt wel hard aan, net als vorige week verliezen na een voorsprong.  Zo doen we het toch weer onszelf aan. Maar ons doel was om in de eerste plaats strijdbaar te zijn en dat is ons ook gelukt. Dat is een teken van vooruitgang."

Het had nog 1-5 kunnen worden

Ivan Leko zag dan weer dat zijn tactische wissels na de nederlaag tegen Charleroi het gewenste resultaat hadden. "Het was opnieuw in onze vertrouwde 3-5-2. Offensief denk ik zelfs dat we één van onze beste wedstrijden van de laatste maanden hebben gespeeld", meende de Brugse coach.

"Het is zeker niet omdat we winnen met twee penalty's dat onze zege niet verdiend was. Direct na die vroege tegengoal waren wij een hele match lang dominant, met goed voetbal en veel kansen. Zelfs op het einde waren ze nog voor ons. Eigenlijk had het nog 1-4 of 1-5 moeten worden, maar goed, 1-2 is genoeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties