OFFICIEEL: Casagolda verandert nog van club binnen 1B

Redactie
OFFICIEEL: Casagolda verandert nog van club binnen 1B

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Fellaini - Limbombe - Limbombe - Daal - Grigg - Casagolda - Ledley - King

OFFICIEEL: Casagolda verandert nog van club binnen 1B

OH Leuven heeft zich ook nog ontdaan van Esteban Casagolda. Hij trekt naar reeksgenoot Roeselare.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/02

Manchester United zegt Marouane Fellaini vaarwel

Marouane Fellaini vertrok gisteren met het vliegtuig naar China om er de deal met Shandong Luneng af te ronden. Dat is nu gebeurd volgens Manchester United. (Lees meer)


Stallone Limbombé is erg duidelijk over redenen omtrent afspringen transfer, wat nu met hem bij Gent? Ook Thorup reageert
Foto: © photonews

Stallone Limbombé is erg duidelijk over redenen omtrent afspringen transfer, wat nu met hem bij Gent? Ook Thorup reageert

Stallone Limbombe leek op weg naar het Turkse Ankaragüçü, maar de transfer viel in laatste instantie alsnog in het water. Wat nu met de kwieke winger? (Lees meer)


'Welshe EK-ster laat contract ontbinden'

Opmerkelijk: Joe Ledley - op het EK 2016 voor Wales nog een van de sterren - heeft zijn contract bij Derby County laten ontbinden. 


? De eerste beelden van Todibo bij Barcelona

De deal van Jean-Clair Todibo naar Barcelona raakte gisteren helemaal rond, nu werd hij ook voorgesteld in het stadion.


OFFICIEEL: Will Grigg versiert transfer van bijna vijf miljoen euro

De transfer van Will Grigg van Wigan naar Sunderland is helemaal rond. Met de deal van de bekende cultheld annex spits is een kleine vijf miljoen euro gemoeid. 


Yacine Adli trekt naar Bordeaux

Yacine Adli ruilt PSG voor de Girondins de Bordeaux. Dat heeft de Parijse club nu ook officieel bekendgemaakt in een persbericht.


Lyra-Lierse toont ambitie en trekt speler met verleden bij Mechelen en Anderlecht aan, ex-speler Beerschot-Wilrijk ziet contract ontbonden
Foto: © photonews

Jordy Peffer komt bij Lyra-Lierse, Dyron Daal vertrekt

Straf nieuws uit de lagere Amateurreeksen, waar een ploeg uit Lier zijn ambities toont met een knappe transfer. (Lees meer)


Boulenger dan toch niet weg bij Charleroi

Benjamin Boulenger was een van de vele spelers die bij Charleroi mocht vertrekken. Francs-Borains uit de Tweede Amateurklasse kwam aankloppen bij de Zebra's, maar de deal sprong af. 


Cercle Brugge laat drie spelers vertrekken

Cercle Brugge heeft flink uitgehaald op de wintermercato, maar heeft ook nog enkele spelers laten vertrekken. Jonathan Farias, Franck Irie en Abud Omar maken niet langer deel uit van de Vereniging. 


Semedo is een vrije speler

Roeselare stuurde Willy Semedo na een huur van enkele maanden terug naar Charleroi, maar ook bij de Carolo's is zijn verhaal nu geschreven. De winger is nu een vrije speler. 


Stallone Limbombe dan toch niet naar Turkije

Stallone Limbombe leek op weg naar Ankaragüçü, maar die transfer lijkt nu toch niet door te gaan. Turkse bronnen melden een medisch probleem, al zit de vork mogelijk anders in de steel. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht net op het nippertje: toptransfer is binnen
Foto: © photonews

Anderlecht haalt Yannick Bolasie op huurbasis van Everton

Ze beginnen er een spelletje van te maken bij Anderlecht: transfers net voor de deadline laten mislukken. Maar deze keer ging het wel goed, al was het weer kort bij middernacht. Yannick Bolasie speelt de vijf komende maanden voor de Brusselaars. (Lees meer)


Andy King heeft nog een nieuwe ploeg gevonden

Andy King trekt van Leicester City naar Derby County. Hij wordt voor zes maanden uitgeleend.



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties