Rutten maakt zich druk over... spionerende Hollanders op training

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Rutten maakt zich druk over... spionerende Hollanders op training

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Animo tijdens de persconferentie van Fred Rutten. Het gebeurt niet elke week. Maar een paar landgenoten van hem hadden hem danig op de zenuwen gewerkt. "Dat heb je niet aan de hand met Belgische journalisten."

De mannen van Veronica Inside vragen al weken een individueel interview aan met Rutten, maar die geeft op dit moment de voorkeur aan de Belgische media. En door het drukke programma was het er nog niet van gekomen. Dus namen ze zelf het heft in handen en trokken met een camera naar Neerpede.

Daar stonden ze deze ochtend al te filmen - zonder toestemming - op de parking van Neerpede. Toen ze daar gevraagd werden weg te gaan, verhuisden ze de camera naar de achterkant van de oefenvelden, om daar de training te gaan filmen. Ongezien en ook daar werden ze gevraagd weg te gaan.

In de bosjes

"Ik ken u hé", zei Rutten toen de man een vraag stelde. "Ik heb u deze voormiddag al in de bosjes zien filmen. Het is vrij ongepast om stiekem beelden te staan schieten als het beleid van Anderlecht dat niet toelaat. Zeker twee dagen voor een wedstrijd. De Belgische pers gaat daar respectvol mee om, maar goed... Nederlanders!"

De journalist kreeg nog een kans om een vraag te stellen. "Valt het u tegen hier na twee nederlagen?" Rutten antwoordde er zelfs op: "Ik werk hier met heel veel plezier. Als een club verandert van coach, weet je dat niet alles gepolijst is he. Anders hadden ze de vorige trainer wel gehouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties