Overbodige middenvelder Essevee verhuurd aan Noorse club

Redactie
Overbodige middenvelder Essevee verhuurd aan Noorse club
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Overbodige middenvelder Essevee verhuurd aan Noorse club

Fredrik Oldrup Jensen verlaat Zulte Waregem. Hij tekende een huurovereenkomst bij het Noords Odds Ballklubb. De voorbije maanden werd hij ook al uitgeleend, maar dan in Zweden. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/02

OFFICIEEL: Zulte Waregem doet nog goede zaakjes met twee transfers in 24 uur

Zulte Waregem deed met Ibrahima Seck, Stef Peeters en Idrissa Sylla drie inkomende transfers in de wintermercato. Ondertussen heeft het ook uitgaand een en ander weten te regelen. (Lees meer)


Nam Pozuelo al afscheid van Genk? 'Limburgers met rug tegen de muur, miljoenencontract ligt te wachten'
Foto: © photonews

Nam Alejandro Pozuelo al afscheid van Genk? 'Limburgers met rug tegen de muur, miljoenencontract bij Toronto FC ligt te wachten'

Het waren opvallende beelden tijdens en na de wedstrijd tussen KRC Genk en Standard: een huilende Alejandro Pozuelo die knuffelde met Philippe Clement en niet echt mee de overwinning vierde achteraf. Een transfer zit er aan te komen, Genk en Pozuelo willen het hard spelen. (Lees meer)


Hamsik dan toch naar China?

Marek Hamsik zou bij zijn Chinese club ondertussen toch al medische tests hebben afgelegd, waardoor de deal toch lijkt te gaan plaatsvinden. 


Transfernieuws en Transfergeruchten 08/02 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties