Wat met de aflopende contracten en huurlingen bij Essevee? Dury heeft duidelijke plannen
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 64 reacties

Wat met de aflopende contracten en huurlingen bij Essevee? Francky Dury heeft duidelijke plannen met Stef Peeters en Ibrahima Seck

Wat met de aflopende contracten en huurlingen bij Essevee? Dury heeft duidelijke plannen
Foto: © photonews

Stef Peeters en Ibrahima Seck maakten de voorbije weken de nodige indruk voor Zulte Waregem, terwijl ook Sandy Walsh een aflopend contract heeft bijvoorbeeld. Wat gaat Essevee doen met die spelers?

"We hebben zeker de intentie om te gaan praten met Caen en KRC Genk", klonk het bij monde van Francky Dury alvast duidelijk wat betreft de twee huurlingen Peeters en Seck. "Natuurlijk zal er nog moeten worden onderhandeld."

Bouwen aan de toekomst

Peeters maakte als spelmaker indruk de voorbije weken en kwam tot scoren tegen STVV. "Dat doet deugd, na twee jaar zonder doelpunt en na 18 maanden waarin ik niet al te veel speelde. Ik voel me hier goed en wilde graag iets terugdoen."

Naast de twee huurlingen is er ook nog verdediger Sandy Walsh. Hij heeft weliswaar nog een optie op clubniveau, maar zag zijn contract nog niet verlengd en speelde dit seizoen al op verschillende plaatsen - weinig op de rechtsachter. Ook de vaste rechtsachter Davy De fauw zijn contract loopt af, dus het is nog even afwachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties