Kiest Clement straks voor Japanse sneltrein op de flank? "Ik heb twee belangrijke troeven"

Kiest Clement straks voor Japanse sneltrein op de flank? "Ik heb twee belangrijke troeven"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Junya Ito heeft nog een tolk nodig om zich verstaanbaar te maken in de Genkse groep. Ook om de richtlijnen van de coach te begrijpen. De Japanner werkt aan zijn Engels, maar is hij klaar om mee de gooi naar de titel te doen?

De kans is groot dat Ito de volgende weken volop zijn kans krijgt. Philippe Clement was na de wedstrijd in Charleroi niet blij met de inzet van sommige jongens. Zonder namen te noemen wist iedereen dat hij het vooral had over Dieumerci Ndongala. Ito komt dus in aanmerking om zijn versnelling te demonstreren op de rechterflank.

Tegen Charleroi mocht hij al voor de tweede keer invallen. “Verre van een ideale start. Maar ik reken erop dat we de komende twee wedstrijden wel winnen", klinkt het in HBvL. "Ik heb wel al gemerkt dat de Belgische competitie vrij fysiek is."

"Maar moeilijker dan de J1 League? Ik weet het zo niet. Ik denk wel dat ik met mijn kwaliteiten in België aan mijn trekken kan komen. Ik heb een goeie dribbel, ik ben snel. In één-tegen-éénsituaties zijn dat twee belangrijke troeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties