Nog steeds geen doorbraak in dossier sterkhouder, maar... ambitieus Waasland-Beveren wil wel transferrecord breken
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 17 reacties

Waasland-Beveren toont zijn ambitie in dossier Davy Roef

Nog steeds geen doorbraak in dossier sterkhouder, maar... ambitieus Waasland-Beveren wil wel transferrecord breken

Het is een bijzonder ingewikkeld dossier aan het worden, dat van Davy Roef. De deadline voor de beslissing of Waasland-Beveren hem definitief zal aantrekken, lag eigenlijk op woensdag. Maar de doelman zelf vroeg om extra bedenktijd. Al toont Waasland-Beveren zich wel heel ambitieus.

Op de Freethiel zijn ze duidelijk zeker dat ze ongeschonden uit het dossier 'Propere Handen' gaan komen, dat blijkt uit het contractvoorstel dat ze Davy Roef hebben gedaan. Ook de transfersom die ze aan Anderlecht willen betalen, zou alle records breken. Het geld om Anderlecht te betalen - 750.000 euro - ligt klaar.

Roef zou uiteraard moeten inleveren op zijn contract dat hij bij Anderlecht had, maar het gaat wel om een serieuze inspanning van Waasland-Beveren. In principe - er moeten nog enkele details geregeld worden - zou hij erop willen ingaan, maar hij en zijn entourage vroegen wel extra bedenktijd.

Garanties

De ambitieuze doelman wil garanties dat er niet opnieuw tegen degradatie zal moeten gespeeld worden en dat er dus nog geïnvesteerd wordt in een kwalitatieve spelersgroep deze zomer. Het bestuur liet met zijn contractvoorstel wel merken dat ze daartoe bereid zijn. 

Roef wil ook een afkoopsom in zijn nieuwe contract hebben, want het is heel vroeg en mogelijk komt er nog interesse. Dan zou een doorverkoop nog mogelijk zijn, want hij wil de club die hem volop zijn kans gaf wel een winst gunnen indien hij toch voor een ander avontuur zou kiezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties