Didillon verdedigt ploegmaat en komt nog eens terug op beruchte uitspraak
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Thomas Didillon over alle commotie rond Anderlecht dit seizoen

Didillon verdedigt ploegmaat en komt nog eens terug op beruchte uitspraak
Foto: © photonews

Thomas Didillon is met voorsprong de meest regelmatige speler van Anderlecht. De doelman weet echter ook dat er te veel rumoer was dit seizoen dat niets met het sportieve te maken had.

Zo was er al die commotie rond Ognjen Vranjes. "Wat heeft hij gedaan dat hij als dom moet worden gezien? Een tatoeage gezet? Ik zet mijn tatoeages voor mezelf. Ik vind het ongelooflijk dat we iemand aanvallen die toch vrij is te doen met zijn lichaam wat hij wil. Dat schokt me."

"Ogni is geen slechte jongen. Hij was onhandig, maar dat was ik ook met die uitspraak over de barakis. Mocht hij tot nu toe titularis zijn geweest en al die maanden top hebben gespeeld, wat zou er dan nog over hem gezegd worden? Niets. En dat is triest", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Over zijn uitspraken voor de match tegen Standard. De beruchte 'barakis' op tv... De Standard-fans konden hem lynchen. "Beledigingen? Veel, en er zaten behoorlijk wat doodsbedreigingen tussen. Het was onhandig van mij en daarom heb ik me ook geëxcuseerd. Opdat iedereen het zou begrijpen. Voor wie daarna toch bleef doorgaan met verwijten, kan ik niets doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties