Eerste stap richting behoud voor OHL: "Tevreden met het resultaat, maar minder met de manier waarop"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Eerste stap richting behoud voor OHL: "Tevreden met het resultaat, maar minder met de manier waarop"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven deed vrijdagavond al meteen een prima zaak in de strijd om het behoud door de volle buit mee te graaien op het veld van Lommel. Coach Vincent Euvrard was tevreden met de drie punten, maar niet bepaald met de manier waarop.

"Ik ben zeer tevreden met het resultaat, maar minder met de manier waarop", bekende de OHL-trainer. "We startten goed aan de match en gingen op zoek naar de 0-1. Dan kwamen we verdiend op voorsprong, maar in de laatste 15 minuten van de eerste helft ondergingen we het spel. Dat deden we ook na de rust en zo maakten we het onszelf moeilijk. We brachten Lommel te makkelijk in de match."

"Anderzijds begin je met een uitmatch in Lommel na drie weken zonder voetbal en win je. Dan kan je alleen maar tevreden zijn."

Van Landschoot op plek Tshimanga

Door interlandverplichtingen en de schorsing van Tshimanga moest de ex-coach van Cercle Brugge puzzelen. Zo speelde centrale middenvelder Van Landschoot op de linkerflank. Van Landschoot, voor het eerst sinds begin oktober in de basis, deed dat niet onaardig.  

"Jellert speelde een goeie wedstrijd in een positie die voor hem vrij ongewoon is", zei Euvrard nog. "We hebben eraan gewerkt en op training heeft hij getoond dat hij er klaar voor was. Hij heeft zijn kans gekregen en gegrepen. Hij heeft Tshimanga op een heel stabiele manier vervangen. Heel positief dus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties