Waasland-Beveren toonde ambitie door recordbedrag op tafel te leggen voor Roef, maar die haakt nu zelf af
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 13 reacties

Waasland-Beveren wilde de aankoopoptie van Davy Roef lichten bij Anderlecht maar vindt geen akkoord met de keeper

Waasland-Beveren toonde ambitie door recordbedrag op tafel te leggen voor Roef, maar die haakt nu zelf af
Foto: © photonews

Davy Roef zal volgend seizoen niet langer het doel verdedigen bij Waasland-Beveren. Hij kwam niet tot een persoonlijke overeenkomst met de Waaslanders, die zich erg ambitieus toonden in de deal.

Langs de ene kant toonde Waasland-Beveren ambitie en dat was op clubniveau. Ze waren bereid om de aankoopoptie van 750.000 van neer te tellen voor Roef bij Anderlecht, een clubrecord voor de Waaslanders.

Daarna zat de club aan tafel met de keeper zelf en nu bericht Het Nieuwsblad dat beide partijen niet tot een akkoord zijn kunnen komen. De contractvoorwaarden konden de goalie niet overtuigen om bij Waasland-Beveren te tekenen.

Het feit dat de Wase club genoemd wordt in het matchfixingschandaal speelde mogelijk ook een rol in de beslissing van Roef.

De keeper moet nu dus op zoek naar een andere club, want hij heeft ook geen zin om op de bank te gaan zitten bij Anderlecht. Hij heeft nog een jaar contract bij de Brusselaars. Zelf geniet een ploeg uit de subtop in België of elders de voorkeur van de 25-jarige doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties