Ghelamco komt met een woordje uitleg over de 'vertraging' in het stadiondossier

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 14 reacties
Ghelamco komt met een woordje uitleg over de 'vertraging' in het stadiondossier
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De plannen van voorzitter Paul Gheysens en burgemeester Bart De Wever over de verbouwing van het stadion van Antwerp dateren al van ruim een halfjaar geleden. Binnenkort worden de eerste echte werkzaamheden verwacht.

Volgens de bouwplannen van Gheysens en De Wever waren de verbouwingen aan het Bosuilstadion, in het optimale scenario, aan het einde van 2018 al van start gegaan. Dat was niet het geval.

Geleerd om geen datum op zo'n dossier te plakken

Philip Neyt van Ghelamco, het bouwbedrijf van voorzitter Gheysens, kwam met een woordje uitleg in Gazet van Antwerpen. "Het is niet zo'n makkelijk dossier omdat het om meer dan een vergunning gaat. Er moet ook een goed mobiliteitsplan worden uitgewerkt", verklaarde Neyt.

"We willen graag inzetten op openbaar vervoer en fietsen. Dat gaat allemaal niet zomaar met een druk op de knop. Ik heb ook geleerd om geen data op zo'n dossier te plakken, maar het is zeker lopende."

"We vatten eerst de werken aan de jeugdinfrastructuur in tribune 4 aan. Paul Gheysens heeft de plannen gisterochtend nog persoonlijk doorgenomen en pas nog was er overleg met de betrokken schepenen", besloot Neyt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties