'Jong talent van Barcelona naar ... Ajax?'

Redactie
'Jong talent van Barcelona naar ... Ajax?'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 21/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vlap - Mazzu - Todibo

'Jong talent van Barcelona naar ... Ajax?'

Barcelona en Ajax gaan zaken doen de komende maanden, maar daarbij zou er ook een jong talent van Camp Nou naar Amsterdam kunnen verkassen. Jean-Clair Todibo (19) staat namelijk in de belangstelling van de Ajacieden. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/04

'Anderlecht aast op dure Griek'

RSC Anderlecht zou volgens diverse Griekse bronnen nog steeds azen op aanvaller Efthimis Koulouris, al zou die tot zeven miljoen euro moeten kosten. 


Gent geeft toe: "Aan Mazzu gedacht"

Ivan De Witte heeft het toegegeven in L'Avenir: "Wij hebben aan Felice Mazzu gedacht als nieuwe coach van Gent, voor we Thorup hebben gekozen. Maar we wilden de goede banden met Charleroi niet verbreken en hebben daarom geen actie ondernomen."


Heerenveen bevestigt dat Anderlecht zich meldde voor Michel Vlap

Anderlecht is al flink in de weer met de kern van volgend seizoen. Die moet uitgedund worden al is er hier en daar ook plaats voor een nieuwkomer. Zo wil paars-wit gaan shoppen in de Nederlandse Eredivisie. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 02/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties