Leuke en felle midweekwedstrijden, dit is ons team van de week van speeldag 2!

Leuke en felle midweekwedstrijden, dit is ons team van de week van speeldag 2!
Foto: © SC

De play-offs gaan oerend hard, zoveel is meteen duidelijk. En dus is het ook in ons Team van de Week meteen prijs voor speeldag 2!

Doel

Tussen de palen kiezen we echter voor een van de winnaars van de midweek. Zonder Sinan Bolat had Antwerp nooit de drie punten thuis kunnen houden. Wat hij - tot krampen toe - allemaal uit zijn kooi ranselde? Prachtig! Ook Eike Bansen en Ochoa keepten overigens een prima wedstrijd.

Verdediging

Achterin viel ook Jelle Van Damme opnieuw positief op voor The Great Old, met heel wat goede ontzettingen zorgde hij mee voor de goede flow van Antwerp. Brandon Mechele was dan weer de rots in de branding voor Club Brugge in het Astridpark, terwijl Kevin Kis voor vele rushes zorgde bij een alweer sterk Union.

Middenveld & Aanval

Club Brugge was heel erg goed en dus hadden ook Ruud Vormer of Hans Vanaken in het team gekund, net zoals Lior Refaelov die voor Antwerp belangrijk was. Maar Vadis Odjidja en Mats Rits krijgen onze voorkeur. De eerste voor zijn perfect antwoord na dom rood op Club Brugge, de tweede omdat hij in de recuperatie heel erg sterk was.

Emmanuel Dennis maakte er opnieuw een geweldige avond van voor Club Brugge, terwijl Wesley Moraes een aanval op zichzelf was in Anderlecht. Aan de overkant was Yannick Bolasie diep in de punt een lichtpunt voor paars-wit. In play-off 2 deed Kamada opnieuw van zich spreken, terwijl Halilovic op 36 minuten meer liet zien voor Standard dan de rest op 90.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties