Waar ligt de toekomst van enkele 'oudjes' uit de Pro League?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Waar ligt de toekomst van Deschacht, Buffel, Garcia, Messoudi en De Ridder

Waar ligt de toekomst van enkele 'oudjes' uit de Pro League?
Foto: © photonews

Het einde van het seizoen komt stilaan dichterbij en sommige spelers zijn er nog altijd niet uit wat hun volgende uitdaging wordt. Enkele 'oudjes' zijn einde contract bij hun club en hun toekomst oogt onzeker.

Olivier Deschacht

De inmiddels 38-jarige linkspotige verdediger met een groot Anderlecht-verleden kon de degradatie voor Lokeren niet afwenden en is einde contract bij de Waaslanders. “Ik hou van het spelletje en zou nog graag blijven voetballen”, gaf hij afgelopen zondag nog toe in de studio’s van Play Sports

“Liefst op een zo hoog mogelijk niveau”, antwoordde Deschacht toen hem gevraagd werd of hij in eerste klasse A of B wou aantreden. Dat hij nog niet versleten is liet hij dit seizoen nog zien bij Lokeren, zeker als centrale verdediger.

Steve De Ridder

Nog een speler van de degradant die op zoek mag naar een nieuwe uitdaging. De club communiceerde nog niet over de 32-jarige aanvallend ingestelde speler, maar wellicht weegt hij te zwaar door op het budget om hem te houden.

Thomas Buffel

De generatiegenoot van Olivier Deschacht liet onlangs vallen dat de kans heel aannemelijk was dat hij er de brui aan ging geven. De in Limburg gehuisveste flankspeler verwacht een kindje en wil in de eigen regio blijven spelen: Limburg dus.

Genk is te hoog gegrepen voor Buffel en het kunstgrasveld van STVV ligt hem, vooral zijn knieën dan, naar eigen zeggen niet. Misschien een buitenkansje voor Lommel, dat met nog drie wedstrijden in play-off 3 op weg is naar het behoud?

Luis Garcia

De aanvoerder en maestro van Eupen kondigde op emotionele wijze zijn afscheid aan bij de Panda’s. Hij kiest voor zijn Spaanse familie en gaat weg uit België. Of dit zijn laatste seizoen als profvoetballer was laat hij nog in het midden.

Mo Messoudi

Bij Beerschot Wilrijk is hij een onderdeel van het clubmeubilair geworden, maar wel een dat dit seizoen steevast op de bank plaatsneemt. Zijn contract loopt binnen enkele maanden af en zijn carrière ligt, gezien zijn vele tv-optreden, nog steeds in de voetbalwereld, maar dan in het analistenkamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties