Hugo Broos nederig na verliespartij: "Ze hebben enkele 'Duracellekes' die nog een match kunnen spelen"
Redactie vanuit Sint-Truiden
| 0 reacties

Hugo Broos (KV Oostende) met complimenten aan het adres van STVV na nederlaag

Hugo Broos nederig na verliespartij: "Ze hebben enkele 'Duracellekes' die nog een match kunnen spelen"
Foto: © photonews

KV Oostende maakte op het veld van Sint-Truiden nooit aanspraak op een punt of meer. De Kustboys gingen met het kleinste verschil onderuit op Stayen en coach Hugo Broos reageerde dan ook erg nederig.

Oostende was meer dan een maatje te klein voor een sterk STVV, dat de dominantie pas na rust kon omzetten door een doelpunt van Sylla. "We wisten dat we vandaag tegen een goede ploeg speelden", aldus Broos. "Dat was ook te zien aan onze opstelling. We wilden georganiseerd spelen en geen ruimte weggeven. In de eerste helft lukte dat goed, want STVV vond moeilijk een opening in onze organisatie."

Maar na de rust zakte Oostende steeds verder weg. "In de tweede helft hebben we de wet van de sterkste ondergaan. De ruimtes werden te groot en we konden het allemaal niet meer belopen. Het werd 1-0, maar het kon veel meer zijn."

'Duracellekes'

Gelukkig voor de West-Vlamingen gingen de Truienaars niet efficiënt met de kansen om. Al was het verschil in kwaliteit duidelijk zichtbaar. "Marc heeft een hele goede ploeg met enkele Duracellekes die nog een match kunnen spelen", grapte Broos.

"Het is spijtig dat ze met deze ploeg play-off 1 hebben gemist. Er zit veel kwaliteit in", deelde de Oostende-coach een pluim uit. "We zijn gewoon geklopt door een betere ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties