Matchwinnaar Vanhamel "kreeg vleugels" na zijn cruciale redding en sprak al over volgend seizoen
Redactie vanuit Antwerpen
| 8 reacties

Mike Vanhamel was de beste man op het veld tijdens Beerschot Wilrijk tegen Eupen

Matchwinnaar Vanhamel "kreeg vleugels" na zijn cruciale redding en sprak al over volgend seizoen
Foto: © photonews

Na de match werd er al meteen gesproken over Mike Vanhamel - Eupen: 2-0. Beerschot Wilrijk speelde niet schitterend, maar was wel dodelijk efficiënt. Bovendien leek het ook wel of Mike Vanhamel gewoonweg niet te passeren viel zaterdagavond.

De thuisploeg wachtte al drie duels op een eerste zege in play-off 2 en op een eerste clean sheet sinds de 0-0 in de promotiefinale. "Fijn om nog eens die nul op het bord te houden. Ik heb dit jaar nog niet veel spectaculaire reddingen moeten doen. Maar bij die ene save was er ook wel wat geluk bij gemoeid", gaf het sluitstuk van Beerschot Wilrijk ruiterlijk toe.

Mike Vanhamel kon een afgeweken bal nog net tegen de lat duwen en dan gooide hij zich voor de aanstormende Toyokawa. "Bij die dubbele save duwde ik het leer eerst tegen de lat en dan schoot hij hem recht op mij, terwijl de goal zeven meter breed is. Ik maakte me zo groot mogelijk en dat draaide goed uit. Dat gaf me vleugels voor het verdere verloop van de match."

Leiderschap

Mike Vanhamel had het na de match ook al even over het volgende seizoen. "Ik heb deze week met de trainer nog een open discussie gehad over mijn goeie en minder goeie punten en aan dat laatste heb ik deze wedstrijd al gewerkt. Naar coaching en leiderschap toe verwachtte hij meer van me", aldus Vanhamel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties