King Kev heerste en dat zag ook de buitenlandse pers: "Hij zou in de Champions League moeten blijven"

King Kev heerste en dat zag ook de buitenlandse pers: "Hij zou in de Champions League moeten blijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan Kevin De Bruyne heeft het niet gelegen woensdagavond. De Rode Duivel haalde het hele arsenaal boven om zijn ploeg naar de halve finales van de Champions League te leiden, maar het mocht niet baten. Al was er uiteraard maar één 'Man van de Match'.

De Bruyne speelde op een eenzame hoogte. De buitenlandse pers geloofde amper zijn ogen bij het zien van zoveel meesterschap, technisch vermogen en vista. Een overzicht: 

  • The Daily Mail (9,5/10): "De Bruyne toonde enkele inzichten in zijn uitzonderlijke kwaliteiten. Hij is de man van de grote wedstrijden."

  • Sky Sports (9/10): "In de heenmatch begon hij nog verrassend op de bank. Nu week hij regelmatig uit naar rechts waar hij twee fantastische assists afleverde. Een briljante derde maakte de hattrick rond. Hij zou nog in de Champions League moeten spelen!"

  • The Guardian (9/10): “Prachtig én plunderend. Drie assists, één heerlijke cross richting Sterling en een knappe pass voor Agüero."

  • L’Équipe (8/10): "Een sprankelende prestatie van een man die met zijn beweeglijkheid en nauwkeurigheid vernieling zaaide."

Het leverde De Bruyne ook een stekje op in het CL-elftal van de week, uiteraard ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties