De Condé laat eindelijk het achterste van zijn tong zien na historische zege in Luik
Clint Vens
| 7 reacties

Dimitri De Condé spreekt voor het eerst titelambities uit met KRC Genk

De Condé laat eindelijk het achterste van zijn tong zien na historische zege in Luik
Foto: © photonews

KRC Genk zette, na de knappe overwinning tegen Club Brugge, zijn titelkandidatuur nog wat extra kracht bij door nu ook op het veld van Standard met de volle buit gaan lopen. Zeven jaar was het geleden dat de Limburgers dergelijk huzarenstukje wisten klaar te spelen.

Sportief directeur Dimitri De Condé was dan ook in de wolken. Voor de camera's van Play Sports speelde hij voor het eerst geen verstoppertje meer: blauw-wit gaat resoluut voor de titel. 

Historisch

"Gezien het verleden, is het historisch. We wonnen eindelijk weer na zeven jaar en het is altijd enorm moeilijk om te winnen op het veld van Standard. Je voelde na de zege tegen Club Brugge dat er iets leefde in de groep en dat vertrouwen hebben we meteen laten zien. We hebben bewezen dat we er staan in PO I en dat na al de heisa rondom Pozuelo."

Vol voor de titel

"We moeten nu genieten, maar het zijn nog vijf wedstrijden. Als we dit niveau aanhouden, gaan we zeer dicht bij de titel zijn. Tegen Club Brugge, een zeer sterk team, sloeg bij mij de stress toe en het zou na die zege zeer teleurstellend zijn als we de titel niet zouden pakken. Nog vijf matchen te gaan!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties