Reactie Westerlo heeft het niet makkelijk om te scoren: "Al hadden we nog 100 minuten verder gespeeld ..."

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Westerlo heeft het niet makkelijk om te scoren: "Al hadden we nog 100 minuten verder gespeeld ..."

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Soms heb je van die wedstrijden waarvan je weet dat er niet gescoord gaat worden. Zaterdag was het van dat bij Westerlo - Oostende. De thuisploeg creëerde kans na kans, maar wrong die telkens de nek om. Westel kreeg het deksel echter niet op de neus, want daar was KVO simpelweg niet toe in staat.

Hugo Broos en Sander Coopman wisten dat hun team goed is weggekomen met het puntje (lees meer). Christian Brüls daarentegen hekelde het gebrek aan efficiëntie en zag net als ons de brilscore in de lucht hangen. "Al hadden we nog honderd minuten verder gespeeld, die goal was nog niet gevallen."

Geen muziek

Na het gelijkspel tegen Beerschot Wilrijk knalde de muziek uit de speakers in de Westelse kleedkamer, dat was na de draw tegen Oostende niet het geval. "We hebben nochtans een goeie wedstrijd gespeeld. Maar hoeveel kansen hebben we vandaag gemist? Een stuk of 30?", vroeg de middenvelder zich af.

"We hebben tot het tot het einde laten zien dat we mooie kansen kunnen creëren. Af en toe werd er iets te zelfzuchtig gehandeld, ach ja. Als we in de eerste helft wel die goal maken, dan spelen we het daarna veel makkelijker uit", aldus Christian Brüls.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties