Club-spelers vol onbegrip: "Hij gaat zelfs niet naar de beelden kijken!" en "Hier stel ik me vragen bij"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Antwerpen
| 226 reacties

De spelers van Club Brugge begrepen niet waarom ze geen penalty kregen

Club-spelers vol onbegrip: "Hij gaat zelfs niet naar de beelden kijken!" en "Hier stel ik me vragen bij"
Foto: © photonews

Je kan er niet omheen: Club Brugge had altijd een penalty moeten krijgen voor de fout van Jelle Van Damme op Loïs Openda. Dat de ref het niet duidelijk had gezien, konden we nog begrijpen. Maar dat de VAR niet ingreep... Nee, dat begrepen ze bij Club helemaal niet.

"Dit is toch penalty?", kwam Ruud Vormer vol ongeloof aangelopen. "Dat ze niet even naar die beelden gaan kijken... Dat is toch wel vreemd weer. Hier stel ik me vragen bij. Vorige week kregen we een penalty tegen die er geen was en nu... Het maakt toch niet uit of het na twee of na tachtig minuten gebeurt?"

Bij Club schudden ze allemaal het hoofd. "Dat was zeker penalty. Misschien zelfs twee, want Van Damme duwde me ook nog eens. Ik weet niet waarom de VAR niet ingreep. Dat was toch flagrant duidelijk?"

Clinton Mata kon zijn woede amper beheersen. Tim Pots en zijn assistenten in het busje kregen er van langs. "Dat was zelfs geen voetbal meer. Dat is nu de tweede of zelfs derde keer dat er een penaltygeval in ons nadeel wordt beslist. Dit kost ons punten! Als het tegen ons is, lopen de refs direct naar de VAR, nu was er zelfs geen signaal vanuit het busje."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties