Ex-Rouche die onder Bölöni en Preud'homme speelde: "Het wordt een duel tussen twee uitstekende tactici, de beste die ik heb gekend"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 0 reacties

Mohamed Sarr laat zich uit over Bölöni en Preud'homme in de aanloop naar Antwerp - Standard

Ex-Rouche die onder Bölöni en Preud'homme speelde: "Het wordt een duel tussen twee uitstekende tactici, de beste die ik heb gekend"
Foto: © photonews

Straks kijken Antwerp en Standard elkaar in de ogen in wat een cruciale wedstrijd belooft te worden met het oog op de derde plaats in play-off 1. Het is ook een duel tussen twee trainers die al een eerdere passage bij de Rouches hebben gekend. Mohammed Sarr heeft ze allebei gehad.

"Michel Preud'homme en Laszlo Bölöni zijn twee verschillende karakters, maar het zijn wel allebei verfijnde tactici", legde Mohammed Sarr uit in een gesprek met Voetbalkrant.com.  

"Het zijn winnaars die hun troepen kunnen overstijgen. Michel (Preud'homme) zal rustiger en beknopter zijn in zijn toespraken, terwijl Laszlo (Bölöni) directer is en zijn stem sneller zal verheffen. Ik heb tonnen respect voor hen, het zijn zonder twijfel de beste trainers die ik tijdens mijn carrière heb gekend", aldus de voormalige Senegalese international.

Volgens sommige waarnemers is het spel onder Bölöni te fysiek. "Voetbal is een totaalsport. Je hebt artiesten en strijders en Bölöni steekt niet weg dat hij van die laatste categorie houdt. Het is niet altijd fraai om zien, maar wel broodnodig."

"Antwerp verdient een Europees ticket", ging hij verder. "En Standard is volgend jaar zonder twijfel een van de titelfavorieten. Michel Preud'homme opnieuw binnenhalen was een meesterzet van de club", besloot Sarr.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties