Een jongen met een handleiding, die Lamkel Ze: "Hij groeit elke week, maar soms gedraagt hij zich nog als een kind"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 62 reacties

Faris Haroun kwam na Antwerp - Standard een woordje uitleg geven over vreemde vogel Lamkel Ze

Een jongen met een handleiding, die Lamkel Ze: "Hij groeit elke week, maar soms gedraagt hij zich nog als een kind"

Het probleem bij Antwerp is misschien dat ze die handleiding nog niet helemaal kennen, of dat er nog enkele hoofdstukken in ontbreken. Tegen Standard liet Didier Lamkel Ze zich zowel in positieve als in negatieve zin opmerken.

De 22-jarige Kameroener mocht de pers niet te woord staan na de match, dus kwam Faris Haroun het maar uitleggen. Het eerste thema: Lamkel Ze wou zelf de penalty gaan trappen en werd naar de middenlijn geleid door zijn ploegmaats.

"Didier is jong en heeft veel talent en je ziet hem ook elke wedstrijd groeien. Langs de andere kant blijft hij op dat vlak wel erg kinderachtig. Het feit dat hij niet bang is (bijvoorbeeld om die strafschop te nemen, nvdr.) maakt hem zo goed", aldus de aanvoerder van Antwerp.

Niet Lamkel Ze, maar wel Mbokani zette de penalty om. "Onze ploeg is volwassen genoeg om het zonder strafschoppenlijstje te doen. Het is normaal dat Mbokani de strafschoppen neemt. Hij is een killer voor de goal, maar het gaat tussen hem en Refaelov."

Rode kaart

Als Lamkel Ze die domme rode kaart niet had gepakt was hij wellicht een 8 of een 9 gekregen voor zijn prestatie. De atypische winger was een constante gesel voor Laifis, die echt wel niet op zijn plaats staat op de linksback.

"Een spijtige zaak, die rode kaart, al mogen we zijn wedstrijd niet vergeten. Hij laat zich opzwepen door de sfeer van de wedstrijd en hij gaat mee met het publiek. Vandaag heeft hij nog maar eens getoond wat hij in zijn mars heeft."

"Maar als hij ooit een stapje hogerop wil dan zal hij daar toch aan moeten werken, want het is niet de eerste keer dat zoiets ons zuur zou kunnen opbreken. Wij, als ploegmakkers, en de trainer proberen daarin wel een rol te spelen", besloot Haroun.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties