Ivan Leko rekent op Gent, Standard, Antwerp en Anderlecht: "Zes punten is veel en tegelijk ook niet"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 13 reacties
Ivan Leko rekent op Gent, Standard, Antwerp en Anderlecht: "Zes punten is veel en tegelijk ook niet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op Paasmaandag liet Club Brugge twee dure punten liggen in de titelstrijd. Bij een overwinning tegen Antwerp hadden de West-Vlamingen 'maar' tegen een kloof van vier punten aangekeken. Nu staan ze twee overwinningen in het krijt.

Dus moet blauw-zwart straks zelf winnen van Genk en rekenen op nog een misstap van de leider. "Ik vind het erg jammer dat we de zaak niet meer in eigen handen hebben, want we beschikken over genoeg kwaliteit om de titel te pakken", zei Ivan Leko in de aanloop naar het treffen met Anderlecht.

Als we het Brugge van de eerste drie speeldagen van play-off 1 zien ...

"Nu moeten we rekenen op Gent, Standard, Antwerp en Anderlecht", ging hij verder. En toch haalde hij uit het puntje tegen Antwerp nog iets positiefs. "Als de kloof zeven punten had geweest, dan was het nu al over en uit. Met zes nog niet, alles kan in het voetbal. Zes punten is veel, maar ook weer niet."

Er zal toch nog veel moeten gebeuren zodat Club op 19 mei de champagne mag ontkurken. "Als we het Brugge zien van de eerste drie speeldagen van de play-offs, dan zie ik ons nog kampioen worden", besloot de Kroaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties