Anderlecht wil oplossing voor Trebel... Maar is die wel te vinden in Europa?
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 40 reacties

Anderlecht zou deze zomer graag Adrien Trebel verkopen, maar zijn loon vormt een obstakel

Anderlecht wil oplossing voor Trebel... Maar is die wel te vinden in Europa?
Foto: © photonews

Het werd al aangehaald door Marc Degryse: wat moet Anderlecht doen met Adrien Trebel? Marc Coucke en Luc Devroe lieten zich verleiden om de Fransman een - naar Anderlecht-normen - monstercontract te geven. Maar nu zitten ze ermee opgescheept.

Trebel verdient 3 miljoen bruto per jaar, zo'n 2 miljoen netto dus. Ongezien bij Anderlecht. Het probleem is dat de middenvelder geen spelmaker is, hooguit een heel goeie recuperateur. En daar zitten ze nu mee gewrongen bij paars-wit, want ze zouden voor volgend seizoen een topper willen halen om voor de creativiteit te zorgen.

Maar met Zulj, Kums en Trebel loopt er dan veel te veel volk rond en Anderlecht moet iemand van de hand doen. Dan kiezen ze ervoor om de niet altijd makkelijke Fransman te verkopen. Maar aan wie? Wie wil dat loon overnemen? En hoe gaat Anderlecht dat regelen met Bayat? Trebel heeft duidelijk gemaakt dat enkel hij zijn zaken mag behartigen. En de makelaar staat niet te springen om Coucke momenteel een handje toe te steken.

Anderlecht moet dus hopen dat er uit het Midden-Oosten een aanbieding komt. Trebel is trouwens maar één van de probleemgevallen. Van de 18-19 spelers die paars-wit kwijt wil, zijn er heel veel met een hoog loon. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties