Patrick Goots omschrijft wat hij voelt bij 'het nieuwe Antwerp': "Ik ben jaloers"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties
Patrick Goots omschrijft wat hij voelt bij 'het nieuwe Antwerp': "Ik ben jaloers"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp is bezig aan zijn tweede seizoen op het hoogste niveau. 15 jaar geleden, bij de vorige passage van RAFC in eerste klasse, maakte Patrick Goots er het mooie weer.

Patrick Goots volgt zijn ex-team (1999-2004) nog steeds op de voet. Hij kan dus perfect uitleggen wat er veranderd is in vergelijking met zijn tijd op de Bosuil. "Ik ben jaloers, want ik speeldse hier vijf seizoenen en toen was er nog geen geld voor kunstgrasvelden of andere faciliteiten waar de spelers nu van kunnen genieten", legde hij uit bij Sudpresse.  

"Drie of vier jaar geleden was dat er ook nog niet. Er was niets, in feite. Het stadion en de terreinen waren een drama, de kleedkamers afgeleefd. Als ik die velden nu zie, zelfs voor de jeugd... helemaal veranderd. Intussen kan de club het zich ook al permitteren om op buitenlandse stage te gaan", ging de 53-jarige Goots verder.

"Alles is mogelijk geworden bij Antwerp dankzij het duo Gheysens-D’Onofrio. Zij zijn niet naar de club gekomen om tweede of derde te eindigen. Ze gaan voor een titel", legde Goots uit in de Waalse pers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties