Clement heeft een plannetje klaar tegen Antwerp

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 69 reacties
Clement heeft een plannetje klaar tegen Antwerp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk kan achtervolger Club Brugge flink onder druk zetten met een overwinning op vrijdag. Maar dan moeten de Limburgers eerst Antwerp kloppen, een bijzonder moeilijk te ontwrichten blok.

Een blok dat bovendien graag de duels aangaat en op het scherpst van de snee speelt. Philippe Clement is er zich van bewust wat zijn team moet doen en vooral niet moet doen tegen Antwerp.

"We gaan het proberen het op onze eigen manier te doen, al moeten de spelers wel klaar zijn voor duels", legde Philippe Clement uit bij Sporza. "Als je die niet aangaat of wint, dan maken we geen enkele kans."

"We moeten een wedstrijd met alleen maar duels vermijden. Daarin zijn ze niet alleen sterker dan wij, maar dan elke ploeg in onze competitie. We zullen die duels dus niet bewust gaan opzoeken."

Door een nederlaag tegen RAFC kan Genk nu niet met het maximum der punten pronken. "Ondanks het verlies hebben we het daar goed gedaan. Zij zijn het vaakst in de problemen gekomen. Het enige negatieve was dat we niet gescoord hebben, maar daar zat Bolat voor iets tussen", aldus Clement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties