Reactie Clement blijft voorzichtig: "Ik reken niet graag tot de zaken zeker zijn"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 19 reacties
Clement blijft voorzichtig: "Ik reken niet graag tot de zaken zeker zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk zette Antwerp vrijdagavond met indrukwekkende 4-0 cijfers opzij. De titel? Philippe Clement wil er niet veel over kwijt, maar beseft stilletjes wel dat die eindmeet steeds dichterbij komt.

"Het is een grootse avond voor de hele club", stak Philippe Clement van wal op zijn persbabbel. "We wisten dat het heel belangrijk was om op voorsprong te komen want anders is het tegen Antwerp nog moeilijker om die muur open te breken."

"We zijn vanaf de eerste minuut vol gas vooruit gegaan en dan konden we via een strafschop op voorsprong komen. Dat was heel belangrijk en daarna hebben we heel volwassen gespeeld."

Nog een niveau hoger

Clement blijft week na week zijn spelers prijzen. "Ik vind dat dat ze tijdens de play-offs nog een niveau hoger zijn gaan voetballen."

Er zijn er nog maar heel weinigen die twijfelen dat Genk de titel zal pakken, maar Clement blijft voorzichtig. "Ik reken niet graag tot de zaken zeker zijn. Ik ben in gedachten al bij onze volgende wedstrijd en dat is misschien wel de moeilijkste. Maar we weten wel dat 4 op 9 genoeg zou kunnen zijn voor ons."'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties