Thomas Didillon, lichtpunt in een gitzwart seizoen van Anderlecht: "Een catastrofe, maar we kunnen er toch niet mee kappen?"
Clint Vens
| 0 reacties

"Een catastrofe, maar we kunnen er toch niet mee kappen?"

Thomas Didillon, lichtpunt in een gitzwart seizoen van Anderlecht: "Een catastrofe, maar we kunnen er toch niet mee kappen?"
Foto: © photonews

Thomas Didillon was vaak de beste man bij Anderlecht dit seizoen en dat op zich zegt eigenlijk al genoeg over het desastreuze seizoen van paars-wit. Het jonge sluitstuk van de Brusselaars toont zich ook naast het veld een aanwinst met zijn voorbeeldige mentaliteit.

Ondanks zijn dijk van een seizoen, liet de Fransman zich tegen Brugge en Gent toch op enkele (dure) foutjes betrappen: "Dat kostte de ploeg punten, ja", zegt Didillon in Het Laatste Nieuws. "Ik ben een keeper die graag meevoetbalt, en toen wilde ik opbouwen. Het misukte, maar dat gaf ik een plaats."

Redden wat er te redden valt

De ex-goalie van FC Metz beseft dat de prestaties dit seizoen ver onder de Anderlecht-normen liggen: "Ons seizoen is een catastrofe, maar we kunnen ook niet zeggen: 'We kappen ermee'. Voor ons eergevoel, moeten we nog redden wat er te redden valt. Tegen Club Brugge was er al een goeie organisatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties