Reactie Vreven hekelt de mentaliteit tegen Westerlo (bis): "Ook al spelen we niet voor een Europees ticket of wedstrijdpremies"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties
Vreven hekelt de mentaliteit tegen Westerlo (bis): "Ook al spelen we niet voor een Europees ticket of wedstrijdpremies"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk won zaterdag dan wel van Westerlo, maar overtuigen deed het allerminst. Stijn Vreven zag buiten de drie doelpunten en het behalen van de doelstelling weinig positiefs.

Het was overigens al de tweede keer in deze play-offs dat Stijn Vreven zijn mannen scherp moest zetten na de match tegen Westerlo, ondanks een 4 op 6 voor zijn team. "Misschien omdat we bij wijze van spreken voor de twintigste keer tegen dezelfde tegenstander spelen. Tegen STVV was er wel grinta", legde Vreven uit na de match.

Vreven was blij voor Placca en met de zege, maar daar was de kous mee af. "We waren heel onrustig aan de bal en voetbaltechnisch hebben we nagenoeg niets laten zien. Door het feit dat we met een onuitgegeven elftal speelden zijn de afspraken die we tijdens het seizoen zo goed voor elkaar hadden helemaal weggevallen."

Doelstelling bereikt

"Daar stoor ik me niet aan, maar dan vind ik wel dat je als elftal veel meer intensiteit moet leveren. Het geloof, de drive en de passie om tot het gaatje te gaan zag ik niet. We spelen niet voor een Europees ticket of voor wedstrijdpremies, dan moet je het eergevoel bij jezelf zoeken."

Hij eindigde wel met een positieve noot. "We hadden de ambitie vooropgesteld om meer punten te sprokkelen dan vorig seizoen (7) en dat hebben we bij deze dus gedaan. Chapeau dus aan mijn groep omdat we dat met nog drie wedstrijden te gaan al verwezenlijkt hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties