Ceulemans blikt vooruit op Club Brugge - Genk: "Als ze kampioen worden valt daar niks op af te dingen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 40 reacties
Ceulemans blikt vooruit op Club Brugge - Genk: "Als ze kampioen worden valt daar niks op af te dingen"

Er zal zondag een gespannen sfeertje hangen in het Jan Breydelstadion. Club Brugge kan het kampioenschap weer razend spannend maken en Racing Genk kan het doek doen vallen. Wij blikken vooruit op deze topper met Jan Ceulemans.

Een ding staat nu al als een paal boven water. “Club zal er alles aan doen om het titelfeest van Genk nog even uit te stellen”, verzekerde Jan Ceulemans in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Misschien zal de sfeer ook ietwat vijandig zijn, want Club Brugge voelt zich de laatste weken benadeeld door sommige scheidsrechterlijke beslissingen. “Ze hebben al een prachtig parcours afgelegd in play-off 1 en dan was er nog dat handsgeval op Racing Genk en die penaltyfase op Antwerp.”

“Ik begrijp de frustraties daarover, maar dat betekent niet dat ze die wedstrijd tegen Genk gingen winnen. Stel dat die bal tegen Antwerp wel op de stip ging en Brugge kwam op 0-1, dan hadden ze nog meer dan 80 minuten moeten spelen”, verduidelijkte De Caje.

Is het titelfeest niet voor zondag, dan is dat slechts uitstel van executie denkt hij. “Brugge haalde dan wel veel punten in play-off 1, het spel is niet zoals we dat kennen uit hun titeljaar. De tegenstrever (Genk) speelt al heel het seizoen mooier voetbal. Als zij straks kampioen worden valt daar niets op af te dingen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties